See how Insoft Services is responding to COVID-19

Cisco Business Learning Partner

Opleiding ontworpen voor Channel Partner verkoopinfo
 • Wij zijn een Cisco global Business Learning Partner


  Insoft is volledig bevoegd om officiële Cisco Sales Enablement trainingen wereldwijd te verzorgen voor Cisco Systems. Onze accreditatie helpt ons om een verkoop training te verzorgen die reeds is gemaakt door de Cisco Sales Business Unit, ook is het mogelijk om onze eigen ontwikkelde verkoop training aan te bieden om u de Cisco technologie beter te laten begrijpen en u de onderliggende skill set eigen te laten maken om zo specifieke architecturen aan uw klantenbestand aan te kunnen bieden.

   

  Wat is het Cisco Business Learning Partner Programma?


  IT-organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd met een duizelingwekkend aanbod aan uitdagingen. Budgetten en middelen krimpen continu. Technologie initiatieven komen onder steeds strenger toezicht van het management. En het is moeilijker dan ooit om talenten te vinden die nodig zijn om nieuwe gebieden te verkennen zoals de cloud, bring-your-own-device (BYOD), en samenwerking via video.

  Inmiddels verliezen veel IT-afdelingen de controle omdat business units besluiten tot uitbesteding van IT, of de aanschaf van kant en klare commerciële producten.
  Steeds meer It afdelingen wordt gevraagd om uit te leggen – in heldere zakelijke termen – hoe zij bijdragen aan de groei en winstgevendheid van het bedrijf. Voordelen zoals kostenbesparingen en kostenreductie zijn slechts een deel van het antwoord.

  De realiteit is dat maar weinig IT-afdelingen de know-how bezitten om nauwkeurig de zakelijke impact en ROI te meten en dit juist te communiceren. Dat is waar de bedrijfsactiviteiten van het Cisco Business Learning Partner (BLP) programma om de hoek komt kijken. Het BLP programma richt zich op de versterking van de zakelijke vaardigheden van onze Cisco channel partners en klanten. Hierbij maakt zij optimaal gebruik van haar wereldwijde team van partners, het programma biedt uitgebreide training in de zakelijke waarde van Cisco-producten, -oplossingen en -architecturen.

   

  Maak kennis met Cisco Business Transformatie Certificeringen


  Het Cisco Business Transformatie certificering portfolio is bedoeld voor sales professionals die gesprekken aangaan met klanten bedoeld om de strategische kijk van klant behoeften te inventariseren, stakeholders naar een consensus willen leiden en tot een cross-architectural roadmap willen komen.

  Het portfolio omvat twee gerelateerde paden:

  Business Value Pad (2 certificaten)

  • Cisco Business Value Specialist
  • Cisco Certified Business Value Practitioner
  • Transformative Architecture Pad
  • Transformative Architecture Specialist

   

  Cisco Business Specialisten voor Sales Professionals


   

  Cisco Business Specialisten voor IT-Professionals


  Hoe Insoft kan helpen als een Business Learning Partner


  Het Cisco BLP Programma biedt een compleet aanbod van opleidingen die speciaal zijn ontworpen om IT-professionals de business kant van Cisco-technologie te leren begrijpen. Elke cursus wordt goedgekeurd door Cisco en wordt geleverd door gecertificeerde Business Authorized Instructors (BAIs) van een van onze vooraf geselecteerde BLP Programma partners.

  Onze virtuele of klassikale (ILT) cursussen helpen u bij:

  • Het meten van de zakelijke waarde van Cisco-oplossingen, en deze effectief te verantwoorden om aan uw bedrijfsbehoeften te kunnen voldoen
  • Verbeter uw zakelijke scherpzinnigheid en communicatieve vaardigheden
  • Ontwikkel en implementeer krachtige strategieën en methoden om de acceptatie en ondersteuning van Cisco-oplossingen te verantwoorden