CISCO CERTIFICATIONS TRACK

Cisco Certificeringen zijn industrie de meest bekende certificeringen

Cisco Carrière Certificeringen


Get Cisco Certified

CLSP-logo
Acquiring the right Cisco certification will enhance your skills and strengthen your professional growth

  • Behoren wereldwijd tot de meest gevraagde kwalificaties voor internet professionals.
  • Train met ‘s werelds meest betrouwbare Authorized Cisco Learning Partner. Onze trainingen bevatten hands-on en virtuele oefenlabs met de nieuwste Cisco-apparatuur in real-world scenario’s om u te helpen bij de voorbereiding voor de daadwerkelijke netwerkomgevingen en de Cisco Certification examens.
  • Plus, onze instructeurs hebben de meest uitgebreide ervaring met netwerken in de industrie en hebben gezamenlijk meer CCIE’s en CCSI’s dan welke andere cursus aanbieder ter wereld.

Wij bieden vijf niveaus van netwerk certificeringen aan: Entry, Associate, Professional, Expert en Architect, het hoogste niveau van erkenning binnen het Cisco Carriere Certificering programma.


Cisco Certificaat Niveau


Cisco Certifications Level


Certification Level

ExpertCCIE
ProfessionalCCNP
AssociateCCNA
EntryCCENT
Otherother
Architect
CCAr Architect
Cloud
Collaboration
Cybersecurity Operations
Data Center>
Design
CCDE
Industrial / IoT
Routing & Switching
Security
Service Provider
CCIE SP
Wireless
Other Certifications

Technical Specialists
Digital Transformation
Customer Success

Entry


Zowel de CCENT en de CCT certificeringen dienen als uitgangspunten voor werknemers die ge√Įnteresseerd zijn in het starten van een carri√®re als een netwerk professional.

Associate


Met het Associate Niveau van Cisco Certificeringen kunt u direct beginnen met CCNA voor netwerk installatie, probleemoplossing of CCDA voor het ontwerpen van netwerken. Denk maar aan het Associate Niveau als het basisniveau van netwerk certificering.

Professional


De Professional (CCNP) is een geavanceerd niveau van certificering dat getuigt van meer expertise met networking skills. Elke certificering behandelt een verschillende technologie om te kunnen voldoen aan de behoeften van uiteenlopende functies.

Expert


De Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) certificering wordt wereldwijd beschouwd als de meest prestigieuze networking certificering in de industrie.